Tips Pipet Universal

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Tips Pipet Universal

Tips Pipet Universal LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Tip Mikro Pipette minangka produk sing bisa dikonsumsi kanthi apik kanggo mikropipettor.


Detail Produk

Detail Produk:

* Kasedhiya kanthi 6 volume transfer 10μl, 20μl, 100μl, 200μl, 300μl lan 1000μl

* Materi: tips pipet PP. Digawe saka bahan PP kelas Medis, otomatis, transparan sing apik banget.

* Bisa otomatis.

* Bahan baku diperiksa kanthi tliti, cek ing proses sing ketat uga tes laboratorium kanggo njamin akurasi lan presisi kanggo kabeh tips.

* Ditrapake kanggo pipettor sing paling populer.

* Bebas Asam Nukleat, Pirogen / Endotoksin, Inhibitor PCR lan Logam Jejak

* Tips karo filter PP uga kasedhiya

* Aksesoris sing disenengi kanggo pipettor mikro merek paling akeh

* Bebas Pyrogenik & DNase / RNase

* Saben rak utawa kasus dicithak kanthi nomer No kanggo gampang dilacak

* Kasedhiya ing iradiasi gamma / EO disterilisasi utawa ora disterilisasi.

* Dikemas ing kanthong plastik sing bisa disegel maneh utawa rak autoklavable sing kaku banget.

* Transparan. Kita bisa ngatur warna minangka sarat karo MOQ 2Mpc

* Kita bisa OEM Tip Pipet Plastik minangka sarat sampeyan

 

Tips pipet laboratorium sing paling bisa dipercaya

1. Priksa kanthi teliti bahan baku lan diproduksi kanthi proses sing ketat, kabeh tips kanthi akurasi lan presisi sing apik.

2. Tips standar lan tips filter bisa diotomatisasi, sterilisasi suhu dhuwur bisa ditampa.

3. Tips rak bisa disedhiyakake Pra-sterilisasi kanthi iradiasi utawa OE

4. Kabeh tips warna yaiku pewarna bebas logam abot.

 

Model No.

Kapasitas(μl) 

Werna

Saring

Steril

Kemasan

Qty. saben tas utawa kothak / cilik

LF10010-UT

10

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10010L-UT

10, Suwe

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10020-UT

20

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10100-UT

100

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10200-UT

200

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10300-UT

300

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF11000-UT

1000

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF11000L-UT

1000, Suwe

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita