Tips kanggo Beckman

Katrangan singkat:

Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.


Detail Produk

BECKMANFX / NX, Multimek AP96 lan Biomek3000

· Penanganan Cairan sing Akurat
Genomik • Proteomik • Cellomics • Immunoassay • Metabolomik • Penanganan cairan umum
· Format tip: 96 tip

· Tip Otomatis / Tips robot

· Tip Pipet Konduktif
· Rentang volume tip: 20 μL nganti 1000 μL
· Materi kiat: Polipropilena sing jelas / konduktif
· Bebas RNase- / DNase- / gDNA manungsa
· Non-pyrogenik
fungsi opsional:

- Kanthi utawa tanpa saringan tahan aerosol
- Non-steril utawa steril
- Lemah Retensi / Standar

 

Tips pipet laboratorium sing paling bisa dipercaya

1. Priksa kanthi teliti bahan baku lan diproduksi kanthi proses sing ketat, kabeh tips kanthi akurasi lan presisi sing apik.

2. Silikonisasi khusus ing permukaan njero supaya ora ana adhesi cair lan transfer sampel sing akurat.

3. Tips standar lan tips saringan bisa otomatis, sterilisasi suhu dhuwur bisa ditampa.

4. Tips rak bisa disedhiyakake Pra-sterilisasi kanthi iradiasi utawa OE

5. Kabeh tips warna yaiku pewarna bebas logam abot.

 

Model No.

Volume Maks

Werna Tip

Saring

Steril

penylametan kurang

Spesifikasi Kemasan

LF20020-RUB

20

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

Y

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF20020- RTB

20

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

N

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF20050-RUB

50

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

Y

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF20050L-RTB

50

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

N

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF20250-RUB

250

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

Y

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF20250-RTB

250

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

N

96 tips / rak, 24 bungkus / cilik

LF21000-RUB

1000

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

Y

96 tips / rak, 16 bungkus / cilik

LF21000-RTB

1000

Alami / Ireng

Y / N

Y / N

N

96 tips / rak, 16 bungkus / cilik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita