Tips robot

  • Robotic tips for Agilent

    Tips robot kanggo Agilent

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Tips for Beckman

    Tips kanggo Beckman

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Robotic tips for Hamilton

    Tips robot kanggo Hamilton

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Robotic tips for Tecan(Teken)

    Tips robot kanggo Tecan (Teken)

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.