Tips Pipet

  • Low retention pipette tips

    Tips pipet retensi rendah

    Pjeneng roduct: Tips pipet retensi rendah / tips pipet panyerepan kurang

    Tips pipet retensi rendah LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi super hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

  • Universal Pipette Tips

    Tips Pipet Universal

    Jeneng produk: Tips Pipet Universal

    Tips Pipet Universal LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Tip Mikro Pipette minangka produk sing bisa dikonsumsi kanthi apik kanggo mikropipettor.