Tabung PCR

Katrangan singkat:

Produk PCR diproduksi, saka prawan utama, polipropilen. Iki nyebabake tabung, strip lan, tips sing nuduhake keseimbangan sing sampurna ing antarane transparan, kelembutan, kenceng, ciri antistatik lan kenceng gas.


Detail Produk

* PCR tabung tunggal utawa PCR 8 tabung tunggal

* Tabung PCR tembok tipis 0,2 ml, strip siji utawa Strip 8 Tabung, Tutup datar.

* Diproduksi saka polypropylene prawan utama

* Desain tembok tipis Ultra kanggo transfer panas sing efisien

* Kompatibel karo blok panas 96-sumur standar

* Transmisi cahya sing dhuwur

* Disterilake utawa ora steril

* Bebas DNase / RNase

Strip 0.2ml kasedhiya ing rong jinis: transparan lan putih, masing-masing ditrapake kanggo reaksi PCR normal lan PCR (q-PCR) wektu nyata.

* Kinerja sealing apik saka 8-strip nalika tutup ditutup. Gampang mbukak tutup tanpa kontaminasi.

* Dicocogake karo instrumen PCR kanthi modul sing cocog.

* Aplikasi: Aplikasi Klinis, Konsumsi Uji Medis, Aplikasi Lab

 

Model No.

Jeneng Barang

 

Volume

Spesifikasi

Pengepakan

LF40000.2-T

Tabung PCR 0,2ml kanthi Tutup Flat, Tunggal

 

0,2 ml

Tutup Flat, Bujang

10000 pcs / CTN

LF40000.2-ST

Tabung PCR 0,2ml kanthi Tutup Flat, 8 Strip

 

0,2 ml

Tutup Flat, 8 Strip

1200 pcs / CTN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita