Produk PCR

  • PCR Membrane / PCR film

    Film Membran PCR / PCR

    Membran PCR kanggo piring PCR 96/384, piring PCR sumur muti , kanggo piring PCR 96/384, piring sumur muti, 100 tikar per tas, 5 tas per kasus Fitur: * Bahan: Plastik PET kualitas super * Panggunaan: Digunakake kanggo jamur, bakteri lan budaya mikroorganisme. * Bisa ditumpuk kanggo ngirit ruangan lan apik kanggo lingkungan laboratorium. * Kompatibilitas sing apik, diadaptasi kanggo umume mesin. * EO steril utawa non steril * Dikemas ing sealing kantong plastik-plastik utawa kantong plastik kanggo nyegah kontaminasi. * Availa ...
  • PCR plate

    Piring PCR

    96 uga 200piring ul pcr  

    384 sumur 40ul piring pcr

    Kabeh piring diproduksi ing fasilitas kamar bersih LIFAN kanggo njamin kualitas bahan molekul. Pelat polipropilena sing wiyar nyedhiyakake solusi sing apik kanggo panyimpenan conto lan panyiapan tes, saéngga encer lan aliquot bisa ditangani, disimpen utawa diangkut kanthi gampang. Kabeh piring format ANSI kanggo kompatibilitas karo sistem otomatis.

  • PCR Tubes

    Tabung PCR

    Produk PCR diproduksi, saka prawan utama, polipropilen. Iki nyebabake tabung, strip lan, tips sing nuduhake keseimbangan sing sampurna ing antarane transparan, kelembutan, kenceng, ciri antistatik lan kenceng gas.