Piring PCR

Katrangan singkat:

96 uga 200piring ul pcr  

384 sumur 40ul piring pcr

Kabeh piring diproduksi ing fasilitas kamar bersih LIFAN kanggo njamin kualitas bahan molekul. Pelat polipropilena sing wiyar nyedhiyakake solusi sing apik kanggo panyimpenan conto lan panyiapan tes, saéngga encer lan aliquot bisa ditangani, disimpen utawa diangkut kanthi gampang. Kabeh piring format ANSI kanggo kompatibilitas karo sistem otomatis.


Detail Produk

* Digawe saka bahan PP medis berkualitas tinggi kanthi transparansi sing apik.

* Tembok sing tipis banget kanthi kekandelan seragam, nyepetake transfer panas; piring setengah diluncurake nyedhiyakake kekakuan sing unggul, piring non-skir gampang dipotong.

* Coding alfanumerik mbantu organisasi sampel; desain cembung ing sekitar aperture kanggo bukti bocor.

* DNase, RNase. Range suhu: stabil saka -20ºC nganti 100ºC

* nggunakake ub biologis terapung siklus utawa siklus PCR termal otomatis

* cocog kanggo loading otomatis uga nyerahke robot

* kanggo nambah panenan sinyal PCR wektu nyata, tabung ing piring 96 sumur iki frosted

* penutupan bisa ditindakake kanthi tutup optik utawa strip.  

 

Model No.

Jeneng Barang

Materi

Spesifikasi

Pengepakan

LF40200-96WP

Piring PCR

PP

96 sumur, kanthi / tanpa rok, 200ul

200 pcs / CTN

LF40040-384WP

Piring PCR

PP + PC

384 sumur, 40ul

200 pcs / CTN


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita