Film Membran PCR / PCR

Katrangan singkat:


Detail Produk

Membran PCR kanggo piring PCR 96/384, piring sumur muti

Membran PCR, kanggo piring PCR 96/384, piring sumur muti, 100 tikar saben tas, 5 tas per kasus

 

Fitur:

* Bahan: Plastik PET kualitas super

* Dianggo: Digunakake kanggo budaya jamur, bakteri lan mikroorganisme.

* Bisa ditumpuk kanggo ngirit ruangan lan apik kanggo lingkungan laboratorium.

* Kompatibilitas sing apik, diadaptasi kanggo umume mesin.

* EO steril utawa ora steril

* Dikemas ing sealing kantong kertas-plastik utawa kantong plastik kanggo nyegah kontaminasi.

* Kasedhiya ing paket individu utawa massal. Baris produk segel sing luwih lengkap, macem-macem pilihan

* Sealing sing apik bisa nyegah macem-macem penguapan pelarut

* Toleransi kisaran suhu sing jembar, cocok kanggo macem-macem eksperimen

* Ketahanan kimia, lan biyasane tetep suhune sithik

 

Aplikasi:

   Genomik ▪ Biologi Molekuler ▪ Obat ▪ Riset Genome  

Model No.

                        Werna 

                   Katrangan

                        Paket

LF40000-96F

Alam

Kanggo piring PCR 96/384

100 * 5 / cilik

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita