Wara-Wara Liburan Festival Musim semi 2021

Para Mitra ingkang kinurmatan :
Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan sing kuat sajrone taun 2020. Wektu kasebut angel banget karo COVID-19 nanging kita bisa ngatasi kabeh masalah ing taun kepungkur. Ayo keplok kanggo gaweyan lan kasuksesan kita.

Festival Musim Semi 2021 wis cedhak, kabeh staf teknologi abad Lifan ing kutha Shenzhen ngarepake sampeyan Festival Spring lan seneng taun anyar!

Kanggo ngrameke Festival Musim Semi tradisional, teknologi abad umure kutha Shenzhen Shenzhen dijadwalake preinan 8 dina yaiku saka 10, Februari nganti 17 Februari, Februari. Kita bakal bali kerja tanggal 18 Februari, 2021. 

Muga-muga kita bakal duwe kerja sama sing luwih apik lan nggawe bisnis sing apik ing taun anyar 2021!

Shenzhen City Lifan Century Technology CO. Ltd.


Wektu kiriman: Dec-25-2020