Warta

  • Wara-Wara Liburan Festival Musim semi 2021

    Para Mitra ingkang kinasih: Matur nuwun kabeh amarga dhukungan banget nalika taun 2020. Wektu kasebut angel banget karo COVID-19 nanging kita bisa ngatasi kabeh masalah ing taun kepungkur. Ayo keplok kanggo gaweyan lan kasuksesan kita. Festival Musim Semi 2021 wis cedhak, kabeh staf ing kutha kutha Lifan ing ...
    Waca liyane
  • Tips for Christmas 2020

    Tips kanggo Natal 2020

    Kanggo umume wong, Natal bakal beda banget ing taun iki. Ing artikel iki, kita nyedhiyakake 5 tips dhasar kanggo mbantu kesehatan kita sajrone lan sawise musim liburan 2020. Saben dina, ilmuwan sinau luwih akeh babagan cara kerja SARS-CoV-2, lan vaksin diluncurake. Ya, 2020 wis rame ...
    Waca liyane
  • Industri diagnosis in vitro paling anyar ngasilake wektu pangembangan sing cepet

    Novel coronavirus radhang paru-paru coronavirus minangka prioritas paling penting ing antarane prioritas utama. Industri radang paru-paru coronavirus (IVD) bakal berkembang kanthi cepet kanthi pangembangan cepet saka macem-macem teknologi anyar lan katalisis radhang paru-paru anyar. Dikarepake bakal diwiwiti ing ...
    Waca liyane
  • Train traffic from China to Europe suspended

    Lalu lintas Sepur saka China menyang Eropa dilereni

    Lalu lintas Sepur saka China menyang tapel wates karo Kazakhstan lan Mongolia wis dilereni, kajaba karo lelungan sing dijadwalake. Penundaan iki wis digawe wiwit 8 Desember lan durung ditambah nganti 16 Desember, 6 sore. Alesan penundaan yaiku rame banget ing borde ...
    Waca liyane
  • Cara pabrik IVD lunga lan tetep ana ing kahanan epidemi

    Wiwit wabah virus corona anyar, kabut asap kasebut wis kasaput ing tanah China. Ngarep ngarep Nasional Nasional kanthi aktif nanggapi "epidemi" perang tanpa asap bubuk. Nanging, siji gelombang durung diratakan lan gelombang liyane wis diwiwiti. Epid anyar iki ...
    Waca liyane