Piring Muti-Sumur

Katrangan singkat:

Kabeh piring diproduksi ing fasilitas kamar bersih LIFAN kanggo njamin kualitas bahan molekul. Pelat polipropilena sing wiyar nyedhiyakake solusi sing apik kanggo panyimpenan conto lan panyiapan tes, saéngga encer lan aliquot bisa ditangani, disimpen utawa diangkut kanthi gampang. Kabeh piring format ANSI kanggo kompatibilitas karo sistem otomatis.


Detail Produk

 * polipropilena (PP) kualitas tinggi, resistensi kimia sing apik lan tahan panas;

 * nduweni kompatibilitas kimia sing apik, ora ana gelembung lengkap, ora ana garis-garis, ora ana tumpahan, kekuatan mekanik sing dhuwur, ikatan sing padhet

   Departemen;

 * Nganggo volume kerja sing luwih gedhe; saka 0,5 mL nganti 2,2 mL volume panyimpenan saben sumur

 * Protein lan DNA ora bakal tundhuk karo PP, saéngga bisa pulih conto.

 * Werna alami

 * nggawe gampang nemokake desain kedudukan. Gunakake: Ditrapake kanggo sistem identifikasi, HTS, sampling master lan conto,

   sampling mekanik lan sistem cairan sing dipindhah kanthi otomatis;

 * Ditrapake kanggo bidang biologis, kayata PCR, RIA, EIA lan budaya sel, lsp;

 * Ditrapake kanggo paling pelarut organik polar, solusi asam lan alkalin, panyimpenan cair laboratorium.

 

Model No.

Katrangan Barang

Jeneng produk

Inggih Wangun

Volume (ml)

Steril

Werna

Wangun bolongan

Cocog

LF-96-0.5-SC

Piring 200-sumur 96-jero
alun uga Babak
Ngisor kerucut

200ul 96 Piring sumur jero (piring Elusi)

Sumur alun-alun

200ul
(0,5 ml)

Y / N

Alami

Babak Kerucut
Ing ngisor

KingFisher Flex

LF-96-2.2-SC

Piring 2.2-jero-sumur 96ml
alun uga Babak
Ngisor kerucut

2.2ml 96 Piring jero

Sumur alun-alun

2.2ml

Y / N

Alami

Babak Kerucut
Ing ngisor

KingFisher Flex

LF-MC-96

96 Sisir ujung magnetik

96 Sisir ujung magnetik

 

 

Y / N

Alami

 

KingFisher Flex

LF-96-1.2-SV

Plat 1.2-sumur-jero 1.2ml
Sumur alun V ngisor

1.2ml 96 Piring jero

Sumur alun-alun

1.2ml

Y / N

Alami

V ngisor

Standar

LF-96-2.0-RU

2.0ml 96-Piring-sumur Piring Babak uga ing ngisor-Y1

2.0ml 96 Piring jero

Babak uga

2.0ml

Y / N

Alami

U ngisor

Hamilton

LF-96-2.0-RU-B

Lempeng sumur 96 -ml 2.0ml
Uga bunder U ngisor-2Y

2.0ml 96 Piring jero

Babak uga

2.0ml

Y / N

Alami

U ngisor

Nunc

LF-96-2.2-SU

Piring 2.2-jero-sumur 96ml
Sumur alun-alun U ngisor

2.2ml 96 Piring jero

Sumur alun-alun

2.2ml

Y / N

Alami

U ngisor

Standar 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita