Biologi Molekuler sing bisa dikonsumsi

  • Muti-Well Plate

    Piring Muti-Sumur

    Kabeh piring diproduksi ing fasilitas kamar bersih LIFAN kanggo njamin kualitas bahan molekul. Pelat polipropilena sing wiyar nyedhiyakake solusi sing apik kanggo panyimpenan conto lan panyiapan tes, saéngga encer lan aliquot bisa ditangani, disimpen utawa diangkut kanthi gampang. Kabeh piring format ANSI kanggo kompatibilitas karo sistem otomatis.

  • Robotic tips for Agilent

    Tips robot kanggo Agilent

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Tips for Beckman

    Tips kanggo Beckman

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Robotic tips for Hamilton

    Tips robot kanggo Hamilton

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Robotic tips for Tecan(Teken)

    Tips robot kanggo Tecan (Teken)

    Tip Robotic LIFAN dirancang dening para insinyur sing wis berpengalaman, lan diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing resik, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. Kita njamin manawa kabeh produk bebas DNase / RNase, lan non-pyrogenik kanggo memenuhi standar paling dhuwur ing eksperimen laboratorium lan diagnostik klinis.

    Tips Robot LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

    LIFAN nawakake solusi lengkap babagan tips OEM kanggo sistem otomatisasi sing beda. Tips otomatis diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • Low retention pipette tips

    Tips pipet retensi rendah

    Pjeneng roduct: Tips pipet retensi rendah / tips pipet panyerepan kurang

    Tips pipet retensi rendah LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi super hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.

  • Universal Pipette Tips

    Tips Pipet Universal

    Jeneng produk: Tips Pipet Universal

    Tips Pipet Universal LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Tip Mikro Pipette minangka produk sing bisa dikonsumsi kanthi apik kanggo mikropipettor.

  • PCR Membrane / PCR film

    Film Membran PCR / PCR

    Membran PCR kanggo piring PCR 96/384, piring PCR sumur muti , kanggo piring PCR 96/384, piring sumur muti, 100 tikar per tas, 5 tas per kasus Fitur: * Bahan: Plastik PET kualitas super * Panggunaan: Digunakake kanggo jamur, bakteri lan budaya mikroorganisme. * Bisa ditumpuk kanggo ngirit ruangan lan apik kanggo lingkungan laboratorium. * Kompatibilitas sing apik, diadaptasi kanggo umume mesin. * EO steril utawa non steril * Dikemas ing sealing kantong plastik-plastik utawa kantong plastik kanggo nyegah kontaminasi. * Availa ...
  • PCR plate

    Piring PCR

    96 uga 200piring ul pcr  

    384 sumur 40ul piring pcr

    Kabeh piring diproduksi ing fasilitas kamar bersih LIFAN kanggo njamin kualitas bahan molekul. Pelat polipropilena sing wiyar nyedhiyakake solusi sing apik kanggo panyimpenan conto lan panyiapan tes, saéngga encer lan aliquot bisa ditangani, disimpen utawa diangkut kanthi gampang. Kabeh piring format ANSI kanggo kompatibilitas karo sistem otomatis.

  • PCR Tubes

    Tabung PCR

    Produk PCR diproduksi, saka prawan utama, polipropilen. Iki nyebabake tabung, strip lan, tips sing nuduhake keseimbangan sing sampurna ing antarane transparan, kelembutan, kenceng, ciri antistatik lan kenceng gas.

  • Freezing Vials

    Vial pembekuan

    Pembekuan Vial minangka pilihan sing paling apik adhedhasar kualitas lan fitur khusus. * Diproduksi saka PP lan PE sing awet * Kasedhiya kanthi 4 volume: 0,5 ml, 1,5ml, 2.0ml lan 5.0ml * Desain tutup interlocking mesthekake pas lan ora bakal nyedhot banyu utawa kontaminasi liyane * Bagéyan tabung duwe cetakan proses eksperimen ukiran gampang direkam * Closure sing ngemot gasket silikon bisa ngindhari bocor cair * Tutup sekrup kanggo operasi tangan siji * Rentang suhu: -196 ℃ -121 ℃ * Gampang ...
  • Centrifuge Tubes

    Tabung Centrifuge

    Tabung Centrifuge digawe saka polipropilena (PP), bahan polimer transparan, sing akeh digunakake ing biologi molekuler, kimia klinis lan riset biokimia.