Tips pipet retensi rendah

Katrangan singkat:

Pjeneng roduct: Tips pipet retensi rendah / tips pipet panyerepan kurang

Tips pipet retensi rendah LIFAN diproduksi saka Polipropilena kualitas tinggi sing jelas. Lumahing tips diprodhuksi liwat proses khusus. Proses iki nggawe permukaan njero pucuk dadi super hidrofobik, saengga bisa nyuda kerugian sampel lan menehi reproduksi sing luwih dhuwur nalika nggarap media kritis.


Detail Produk

* Penylametan sithik

* Materi: tips pipet PP. Digawe saka bahan PP kelas Medis, otomatis, transparan sing apik banget.

* Bahan baku diperiksa kanthi tliti, cek ing proses sing ketat uga tes laboratorium kanggo njamin akurasi lan presisi kanggo kabeh tips.

* Ditrapake kanggo pipettor sing paling populer kayata Eppendorf, Thermo, Gilson, Finlandia.

* Kasedhiya kanthi 6 volume transfer 10μl, 20μl, 100μl, 200μl, 300μl lan 1000μl

* Bebas Asam Nukleat, Pirogen / Endotoksin, Inhibitor PCR lan Logam Jejak

* Tips nganggo utawa tanpa filter miturut sarat sampeyan

* Aksesoris sing disenengi kanggo pipettor mikro merek paling akeh

* Bebas Pyrogenik & DNase / RNase

* Saben rak utawa kasus dicithak kanthi nomer No kanggo gampang dilacak

* Steril utawa non steril minangka sarat sampeyan.

* Dikemas ing kanthong plastik sing bisa disegel maneh utawa rak autoklavable sing kaku banget.

* Transparan. Macem-macem warna opsional gampang diidentifikasi. Kita bisa ngatur warna minangka sarat karo MOQ 2Mpc

* Kita bisa OEM Tip Pipet Plastik minangka sarat sampeyan  

* seri: tips pipet pakai, tips pipet retensi rendah, tips pipet filter, tips pipet filter adsorpsi rendah, disteril utawa ora kabeh kasedhiya

 

Tips pipet laboratorium sing paling bisa dipercaya

1. Priksa kanthi teliti bahan baku lan diproduksi kanthi proses sing ketat, kabeh tips kanthi akurasi lan presisi sing apik.

2. Silikonisasi khusus ing permukaan njero supaya ora ana adhesi cair lan transfer sampel sing akurat.

3. Tips standar lan tips saringan bisa otomatis, sterilisasi suhu dhuwur bisa ditampa.

4. Kabeh tips warna yaiku pewarna bebas logam abot.

 

Model No.

Kapasitas(μl) 

Werna

Saring

Steril

Kemasan

Qty. saben tas utawa kothak / cilik

LF10010-LT

10

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10010L-LT

10, Suwe

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10020-LT

20

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10100-LT

100

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10200-LT

200

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF10300-LT

300

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF11000-LT

1000

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

LF11000L-LT

1000, Suwe

Alami

Y / N

Y / N

Kantong sing bisa ditutup maneh / Kothak rak

1000/10000
96/1920

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita