Plastik Lab Umum

  • Cell Culture Dishes

    Hidangan Budaya Sel

    Piring Budaya Sel lan Tisu minangka kontainer sing cocog kanggo tuwuh lan panenan sel kanggo volume input sing sithik lan medium, lan uga migunani kanggo misahake conto, pra-perawatan, panyimpenan lan liya-liyane.

  • Cell and Tissue Culture Plates

    Pelat Budaya Sel lan jaringan

    Pelat Budaya Sel lan jaringan cocog kanggo tuwuhing sel lan panenane sel ing macem-macem, bandhingake lan analisis liyane.

  • Inoculating Loops and Needles

    Inokulasi Loop lan Jarum

    Pelat Budaya Sel lan jaringan cocog kanggo tuwuhing sel lan panenane sel ing macem-macem, bandhingake lan analisis liyane.