Vial pembekuan

  • Freezing Vials

    Vial pembekuan

    Pembekuan Vial minangka pilihan sing paling apik adhedhasar kualitas lan fitur khusus. * Diproduksi saka PP lan PE sing awet * Kasedhiya kanthi 4 volume: 0,5 ml, 1,5ml, 2.0ml lan 5.0ml * Desain tutup interlocking mesthekake pas lan ora bakal nyedhot banyu utawa kontaminasi liyane * Bagéyan tabung duwe cetakan proses eksperimen ukiran gampang direkam * Closure sing ngemot gasket silikon bisa ngindhari bocor cair * Tutup sekrup kanggo operasi tangan siji * Rentang suhu: -196 ℃ -121 ℃ * Gampang ...