Vial pembekuan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Vial pembekuan minangka pilihan sing paling apik adhedhasar fitur berkualitas tinggi lan spesial.

* Diproduksi saka PP lan PE sing awet

* Kasedhiya kanthi 4 volume: 0,5 ml, 1,5ml, 2.0ml lan 5.0ml

* Desain tutup sing gegandhengan mesthekake pas lan ora bakal nyedhot banyu utawa kontaminasi liyane

* Bagean tabung duwe proses eksperimen skala ukiran cetakan sing gampang 

* Tutup sing ngemot gasket silikon bisa ngindhari bocor cairan 

* Tutup sekrup kanggo operasi tangan siji

* Jarak suhu: -196 ℃ -121 ℃ 

* Wisuda sing gampang diwaca akurat nganti ± 2%

* Steril utawa ora steril

 

Model No.

Volume (ml)

Ing ngisor

Steril

Tutup Tutup kanggo

Qty. saben tas (kothak) / cilik

LF60000.5-C

0,5

Kerucut

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60000.5-S

0,5

Mandiri

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60001.5-C

1.5

Kerucut

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60001.5-S

1.5

Mandiri

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60002-C

2

Kerucut

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60002-S

2

Mandiri

Y / N

Y / N

100/1000
500/5000

LF60005-S

5

Mandiri

Y / N

Y / N

50/500


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk