Sarung tangan ujian nitril sing bisa digunakake

Katrangan singkat:

Sarung tangan nitril minangka sarung tangan generasi paling anyar; digawe saka karet nitril sintetis. Yen dibandhingake karo sarung tangan lateks, fitur resistensi tusukan, penetrasi anti bakteri, tahan kimia lan durasi dawa, menehi perlindungan luwih apik kanggo pangguna. Saiki, sarung tangan nitrile wis akeh digunakake ing kabeh laboratorium utama, agen riset, rumah sakit, klinik, sanitarium lan institusi medis, lan entuk pujian sing apik kanggo pangguna.


Detail Produk

Bahan: 100% nitril

Jinis: Gratis bubuk / bubuk

Ukuran: S, M, L, XL.

Werna: biru.

Kelas: AQL4.0, AQL2.5, AQL1.5.

Rak Wektu: 5 taun.

Detailing Paket: 100 pcs / box, 10 box / ctn

 

Detail Produk:

• Sarung Tangan Nitrile sing Bisa Dipakai

• Bebas bubuk

• Nglindhungi saka macem-macem bebaya kimia.

• manset gulung.

• Ambidextrous

• 100% Lateks Gratis, Ora alergi.

• Fitur resistensi tusukan sing luwih gedhe, penetrasi anti bakteri, tahan kimia.

• Awet & Fleksibel, tekstur lumahing, krasa alus, donning sing kepenak.

• Manset tapered gampang digunakake lan digunakake.

• Sertifikasi CE

• Resistensi EN-374 kanggo Sertifikasi Serangan Kimia.

• Nontoxic, Mbebayani lan ora ambu ora enak.

• Formula Pilihan, Teknologi Lanjut, Rasane alus, Nyaman, resistensi Geser lan Fleksibel.

• Produk kasebut digunakake ing bidang ujian medis, kedokteran gigi, pertolongan pertama, kesehatan, lsp.

• Proteksi lan properti fisik sing luwih apik, luwih apik tinimbang sarung tangan lateks.

• Sarung tangan gratis bubuk nggunakake teknologi produksi khusus, menehi perlindungan luwih apik.

• Produk kasebut sarung tangan, sarung tangan pemeriksaan nitril nggunakake siji

• Aplikasi lan perawatan medis aplikasi, pamrosesan panganan, industri elektronik lan instrumen, eksperimen kimia, pemotongan rambut, industri percetakan lan pewarna, lsp.

Pengepakan: Miturut syarat pelanggan

Jinis: Bebas Bubuk utawa bubuk

Werna: Putih utawa Biru.

Steril: utawa ora steril

Ukuran: XS, S, M, L, XL

 

Kontrol kualitas:
1. Kita ora bakal miwiti nggawe produk nganti sampeyan konfirmasi conto.
2. Pengepakan bakal tahan banyu, lembab lan disegel 

 

Keuntungan Kita: 
1.CE, sertifikasi ISO13485.
2. Layanan mandheg: produk medis sing bisa digunakake kanthi apik, peralatan proteksi pribadi.
3. Sugeng rawuh ing syarat OEM.
4. Produk berkualitas, 100% bahan merek anyar, aman lan sanitasi.
5. Sampel gratis sing ditawakake.
6. Layanan pengiriman profesional yen prelu.
7. Seri lengkap sawise sistem layanan sales.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita