Seri non-dirajut Kedokteran Covid-19

  • disposable non-woven caps

    tutup non-dirajut nganggo

    Tutup topi LIFAN diproduksi ing lingkungan ruangan sing regane 100.000 kelas, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. LIFAN nawakake solusi OEM lengkap kanggo tutup tutup kanggo macem-macem aplikasi. Tutup kita diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • disposable shoe covers

    tutup sepatu sing bisa digunakake

    Tutup sepatu sepatu LIFAN diproduksi ing 100.000 lingkungan ruangan sing bersih, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. LIFAN nawakake solusi OEM sing lengkap kanggo tutup sepatu sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Tutup sepatu kita diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.

  • disposable gowns

    klambi nganggo

    Gaun nganggo LIFAN diproduksi ing lingkungan ruangan sing regane 100.000 kelas, proses nganggo bahan premium. Sadurunge dikirimake menyang pelanggan, kabeh produk bisa diakses kanthi proses QC ketat sing disertifikasi dening sistem manajemen mutu ISO 9001, ISO13485, kanggo njamin kualitas paling dhuwur. LIFAN nawakake solusi OEM lengkap kanggo gaun sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Gaun kita diproduksi kanthi spesifikasi sing ketat ing kontrol proses sing ketat lan dipasang kanthi otomatis kanggo njamin kinerja lan kualitas sing konsisten.