Sarung tangan Kedokteran Covid-19

  • Disposable nitrile examination gloves

    Sarung tangan ujian nitril sing bisa digunakake

    Sarung tangan nitril minangka sarung tangan generasi paling anyar; digawe saka karet nitril sintetis. Yen dibandhingake karo sarung tangan lateks, fitur resistensi tusukan, penetrasi anti bakteri, tahan kimia lan durasi dawa, menehi perlindungan luwih apik kanggo pangguna. Saiki, sarung tangan nitrile wis akeh digunakake ing kabeh laboratorium utama, agen riset, rumah sakit, klinik, sanitarium lan institusi medis, lan entuk pujian sing apik kanggo pangguna.

  • Disposable Nitrile/Vinyl Blend Gloves

    Sarung Tangan Campuran Nitrile / Vinil sing Bisa Dipakai

    Sarung Tangan Bebas Campuran LIFAN Sintetis Nitrile Vinyl / Sarung Tangan PVC Campuran Bahan Campuran Sarung Tangan Vinil Nitril, jinis sarung tangan sintetis anyar sing dikembangake adhedhasar teknologi produksi sarung tangan vinil. Bahan kasebut campuran karo pasta PVC lan lateks Nitrile, mula produksi rampung duwe kaluwihan sarung tangan PVC lan nitril. Produk kasebut digunakake kanthi akeh ing bidang pemeriksaan medis, kedokteran gigi, pertolongan pertama, perawatan kesehatan, kebon, reresik lan liya-liyane Nontoxic, harmless and walang ambu. Produk kasebut sarung tangan sing bisa digunakake.

  • Disposable Vinyl / PVC Glove

    Sarung tangan Vinil / PVC sing bisa digunakake

    Sarung Tangan Ujian Vinil / PVC nganggo LIFAN bisa digawe saka polivinil klorida sing akeh digunakake kanggo ujian lan perawatan medis, pamrosesan panganan, industri elektronik lan instrumen, eksperimen kimia, pemotongan rambut, industri percetakan lan pewarna, lsp.