Hubungi Kita

SHENZHEN CITY LIFAN CENTURY TECHNOLOGY CO., LTD

Alamat Kantor:

 Gangxia, Caihong Xindu 301, No. 3002 Jalan Caitian, Distrik Futian, Shenzhen, Provinsi Guangdong, 518000, China

 

Alamat Pabrik:

Kelompok 14, Komunitas Dayu, Kutha Dayu, Kabupaten Rudong, Kutha Nantong

Telpon

Adol: 0755-83251220

Dhukungan: 0086 15220198492

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita