Tabung Centrifuge

Katrangan singkat:

Tabung Centrifuge digawe saka polipropilena (PP), bahan polimer transparan, sing akeh digunakake ing biologi molekuler, kimia klinis lan riset biokimia.


Detail Produk

* Kasedhiya kanthi 3 volume 10ml, 15ml lan 50ml 

* 2 gaya tutup sing beda: tutup tutup lan tutup segel plug 

* Sisih ngisor lan dhasar mandhiri 

* Tutup sekrup sing luwih dawa kanthi cincin panyegelan nyegah bocor 

* Wisudha ireng sing gampang diwaca akurat nganti ± 2%, tambahan 1 ml (15ml) utawa tambahan 2,5ml (50ml) 

* Kanthi area nulis cetakan putih tanpa frasa sing gedhe 

* Kaloro lulusan lan bidang panulisan ora tahan kloroform 

* Wisudha lulusan ing sisih ngisor kerucut saben tabung 

* Kuat banget — Maksimum maksimal muter nganti 12.000xg kanggo tabung ngisor kerucut, dene 6,000xg kanggo tabung mandhiri 

* Cocog kanggo panyimpenan spesimen cryogen jangka panjang ing -80 ° C (15 nganti 225 mL tabung polipropilena)

* Desain topi Utas unik nyuda utas silang lan bocor

* Temokake syarat kelas bioanalytical lan nyedhiyakake kinerja sing ora ana tandhingane ing aplikasi riset kritis

* Properti biologis lan fisik sing konsisten

 

Tabung paling dipercaya ing laboratorium

Tabung kerucut LIFAN / mandiri minangka alat sing gampang digunakake kanthi kualitas dhuwur kanggo nglindhungi conto sing larang regane. Desain lan pabrikan canggih nggawe tabung sing dirancang kanggo menehi kekuatan dhuwur, stabilitas suhu sing jembar, lan kanggo nindakake aplikasi kritis sampeyan. Dheweke bakal nglindhungi conto berharga sampeyan sajrone sentrifugasi, vorteks, lan panyimpenan jangka panjang ing mesin pembeku. Kanggo ngrampungake tantangan sing kuat iki, tabung LIFAN dirancang kanggo:

• Kekuwatan dhuwur: Desain cetakan canggih, ditambah karo pilihan resin sing maju, nggawe tembok tabung sing dirancang kanggo nindakake kahanan stres banget.
• Non pyrogenisitas: Diuji kurang saka 0,1 EU / mL.
• Nontoxisitas: Resin dipilih nganggo tes toksisitas Farmakofoeia AS (USP) sing kuat.
• Ikatan protein sithik: Insinyur Corning lan ilmuwan terus-terusan nggoleki bahan lan proses sing nyuda gangguan sing ana ing labware, kayata naleni protein.
• Kemasan kualitas: tabung LIFAN, saliyane menehi kinerja tingkat biokalitik, gunakake kemasan gaya medis kanggo njamin presentasi sing luwih apik. Tabung kerucut dikemas ing rak sing bisa digunakake maneh utawa • bungkus massal sing ramah lingkungan.
• Bantal dhukungan kudu digunakake karo produk iki kajaba rotor sentrifuge wis duwe bantal ngisor V sing cocog.

 

Tabung Centrifuge kanthi Tutup Flat        
Model No.

Kapasitas

Ing ngisor

Steril

Spesialisasi

Kacepetan Puter Maksimal (xg)

Paket

(ml)

LF30010-CTF

10

Kerucut

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh

LF30015-CTF

15

Kerucut

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh

LF30050-CTF

50

Ajeg / mandiri

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh

 

           
Tabung Centrifuge kanthi Tutup Seal Plug        
Model No.

Kapasitas

Ing ngisor

Steril

Spesialisasi

Kacepetan Puter Maksimal (xg)

Paket

(ml)

LF30010-CTS

10

Kerucut

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh

LF30015-CTS

15

Kerucut

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh

LF30050-CTS

50

Ajeg / mandiri

Y / N

Dnase / Rnase gratis, Non-pyrogenik

12000

Rak / kertas sing bisa disegel maneh


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk