Produk tabung centrifuge

  • Centrifuge Tubes

    Tabung Centrifuge

    Tabung Centrifuge digawe saka polipropilena (PP), bahan polimer transparan, sing akeh digunakake ing biologi molekuler, kimia klinis lan riset biokimia.

  • Micro Centrifuge Tubes

    Tabung Centrifuge Mikro

    Tabung Mikro Centrifuge / tabung microcentrifuge digawe saka polipropilena (PP), bahan polimer transparan, sing akeh digunakake ing biologi molekuler, kimia klinis lan riset biokimia.