Pelat Budaya Sel lan jaringan

Katrangan singkat:

Pelat Budaya Sel lan jaringan cocog kanggo tuwuhing sel lan panenane sel ing macem-macem, bandhingake lan analisis liyane.


Detail Produk

* Kasedhiya kanthi 8 wilayah lumahing tuwuh sing beda-beda ing 4 sawetara6 dina12 dina24 ing483596.99696 lan 384 sumur 

* Kasedhiya ing perawatan lumahing, ora dianggep utawa CellATTACH®Lumahing Ditambani

* Volume sumur seragam njamin area permukaan sing tuwuh padha 

* Plat sumur ngisor lan bunder ngisor 

* Lahan uga Gamelan lan bebas saka striation kanggo nggedhekake wilayah sing bisa digunakake 

* Rims mundhak ing sumur kanthi dering seragam ing tutup kanggo nyuda penguapan 

* Tutup posisi siji nyuda risiko kontaminasi silang lan kesalahan penanganan 

* Sumur diwenehi kode alfanumerik supaya gampang dingerteni 

* Cocog kanggo kabeh instrumen umum lan otomatis 

* Disterilake kanthi iradiasi gamma 

* Non-pyrogenik 

 

Standar, permukaan dianggep

Kucing Ora

Inggih Qty.

Lumahing

Volume Sumur Maksimum (ml)

Volume Kerja (mL) (tunggal sumur)

Area Wutah Sel (c㎡)

Tutup

Steril

Qty. saben tas / kasus

Jinis

(sumur tunggal)

(sumur tunggal)

LF70004

4

Standar,
lumahing dianggep

 1,86

1.86-1.96

1,96 

Y

Y

1/100

LF70006

6

17

1.90-2.90

9.6

Y

Y

1/100

LF70012

12

6.8

0.76-1.14

3.85

Y

Y

1/100

LF70024

24

3.5

0.38-0.57

1,93

Y

Y

1/100

LF70048

48

1,55

0.19-0.29

0,84

Y

Y

1/100

LF70096

96

0,39

0.075-0.20

0,33

Y

Y

1/100

LF70096U

96U

0,33

0.075-0.20

0,58

Y

Y

1/100

LF70384

384

 0,14

 0,01 ~ 0,1

0,1135 

Y

Y

1/100

 

Umum, Ora dirawat

Kucing Ora

Inggih Qty.

Jinis Lumahing

Volume Sumur Maksimum (ml)

Volume Kerja (mL) (tunggal sumur)

Tutup

Steril

Qty. p

(sumur tunggal)

er tas / cilik

LF71004

4

Umume,
Non-
dirawat

 1.5

1.86-1.96

Y

Y

1/100

LF71006

6

17

1.90-2.90

Y

Y

1/100

LF71012

12

6.8

0.76-1.14

Y

Y

1/100

LF71024

24

3.5

0.38-0.57

Y

Y

1/100

LF71048

48

1,55

0.19-0.29

Y

Y

1/100

LF71096

96

0,39

0.075-0.20

Y

Y

1/100

LF71096U

96U

0,32

0.32-0.38

Y

Y

1/100

LF71384

384

 0,14

 0.10-0.11

Y

Y

1/100

 

CellATTACH®Surface dianggep

Kucing Ora

Inggih Qty.  

Ing ngisor

Jinis Lumahing

Area Wutah Sel(c㎡)

Qty.Per tas / cilik

LF70006-F

6

Flat

CellATTACH®

1.9-2.90

1/100

LF70012-F

12

Flat

Lumahing Ditambani

 0.76-1.14

1/100

LF70024-F

24

Flat

 

0.38-0.57

1/100

LF70048-F

48

Flat

 

0.19-0.29

1/100

LF70096-F

96

Flat

 

0.075-0.20

1/100

LF70096-U

96

U

 

0,1-0,2

1/100


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita