Babagan Kita

https://www.lfcentury.com/about-us/

SHENZHEN CITY LIFAN CENTURY TECHNOLOGY CO., LTD

minangka produsen OEM terkemuka kanggo bahan konsumsi medis lan laboratorium medis sing bisa digunakake kanggo riset ilmu jiwa.

LIFAN duwe spesialisasi ing produksi bahan plastik mewah kanggo riset ilmu urip lan produk pelindung OEM COVID-19 adhedhasar kebutuhan pelanggan.

Kita ngluncurake luwih saka 200 produk sing bisa digunakake kanggo konsumsi Biologi Molekuler, Plastik Lab Umum, produk Konsumsi Medis COVID-19.

Tim LIFAN nglumpukake pengalaman sing akeh ing injeksi plastik mewah lan kustomisasi produk kanggo aplikasi industri. Pabrik kita duwe tim R&D senior ing industri cetakan injeksi digital, sing bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi kualitas tinggi kanggo para pelanggan.

Tim kita wis nggarap pelanggan UE / CIS / AS luwih saka 10 taun ing industri konsumsi medis. Produk kita akeh didol menyang macem-macem negara Uni Eropa / CIS / AS lan dibangun hubungan raket karo para distributor. Kanthi kualitas sing apik lan rega sing cukup, kita wis entuk reputasi apik saka macem-macem negara, kayata Jerman, Prancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Selatan, lan liya-liyane.

d50b499ccb808b4ca691004debb4101

Kita duwe tujuan kanggo nggawe VALUE tambahan kanggo mitra, ora mung dadi pabrikan tradisional, nanging uga ngrampungake masalah.

Kita yakin kita ora mung panyedhiya produk / layanan, nanging uga panyengkuyung lan mitra paling apik.

Lini produksi

about_lif (6)
about_lif (7)
about_lif (8)
about_lif (15)
about_lif (16)
about_lif (3)

Budaya Perusahaan

12331234565555

Nilai Kita
Nilai tambah, Ngatasi masalah, Mudhun, Tanggung jawab, kebersamaan, Inovasi, wong sing peduli

Misi
Ide bisnis kita ndhukung visi kanthi menehi macem-macem produk ilmu fungsi sing dirancang kanthi apik kanggo aplikasi industri.

Sesanti
Nggawe Solusi sing luwih apik kanggo Kesehatan Manungsa.