• Shenzhen City Lifan Century Technology Co.,ltd.

Babagan Kita

Kita Ana ing Industri, Dadi Sampeyan Ora Kudu Kudu.

Shenzhen City Lifan Century Technology Co., ltd. minangka produsen OEM terkemuka kanggo bahan konsumsi medis lan laboratorium medis sing bisa digunakake kanggo riset ilmu jiwa. LIFAN duwe spesialisasi ing produksi bahan plastik mewah kanggo riset ilmu urip lan produk pelindung OEM COVID-19 adhedhasar kebutuhan pelanggan. Kita ngluncurake luwih saka 200 produk sing bisa digunakake kanggo konsumsi Biologi Molekuler, Plastik Lab Umum, produk Konsumsi Medis COVID-19.

Warta

luwih saka informasi mesin lan peralatan bermutu paling anyar

  • Wara-Wara Liburan Festival Musim semi 2021

    Para Mitra ingkang kinasih: Matur nuwun kabeh amarga dhukungan banget nalika taun 2020. Wektu kasebut angel banget karo COVID-19 nanging kita bisa ngatasi kabeh masalah ing taun kepungkur. Ayo keplok kanggo gaweyan lan kasuksesan kita. Festival Musim Semi 2021 wis cedhak, kabeh staf ing kutha kutha Lifan ing ...

  • Tips kanggo Natal 2020

    Kanggo umume wong, Natal bakal beda banget ing taun iki. Ing artikel iki, kita nyedhiyakake 5 tips dhasar kanggo mbantu kesehatan kita sajrone lan sawise musim liburan 2020. Saben dina, ilmuwan sinau luwih akeh babagan cara kerja SARS-CoV-2, lan vaksin diluncurake. Ya, 2020 wis rame ...

  • Industri diagnosis in vitro paling anyar ngasilake wektu pangembangan sing cepet

    Novel coronavirus radhang paru-paru coronavirus minangka prioritas paling penting ing antarane prioritas utama. Industri radang paru-paru coronavirus (IVD) bakal berkembang kanthi cepet kanthi pangembangan cepet saka macem-macem teknologi anyar lan katalisis radhang paru-paru anyar. Dikarepake bakal diwiwiti ing ...

Produk liyane

luwih saka informasi mesin lan peralatan bermutu paling anyar